Skip to content

Welkom in onze groene wereld

Sandee Academy

Meld je aan en krijg betaald tijdens jouw opleiding!

Leren + werken = baangarantie.
Tijdens je opleiding geld verdienen en praktijkervaring opdoen, het kan bij Sandee Groen! Wanneer we jouw groeipotentie zien en jij je opleiding met succes afrondt bieden we jou een baangarantie.

Kansen binnen Sandee Groen
Sandee Groen biedt tal van doorgroeimogelijkheden en
ontwikkelingskansen. Wanneer je komt werken als leerling hovenier dan biedt Sandee Groen de mogelijkheid door te groeien tot vakbekwaam hovenier, inclusief een passende opleiding. Onze praktijkbegeleiders leren jou alles wat je moet weten over het hoveniersvak.

Heb je ooit gedacht

Aan een carrière waar je elke dag buiten kunt werken? Waar je de natuur om je heen hebt, in de frisse lucht bent, en je iets kunt betekenen voor het milieu? De groene sector biedt dat allemaal en meer! Van werken met planten, bomen en dieren tot het beheren van natuurlijke landschappen en parken—het is een wereld vol mogelijkheden.

In de groene sector is geen dag hetzelfde. De seizoenen veranderen, de natuur groeit, en je kunt altijd iets nieuws leren en ontdekken. Of je nu bezig bent met het ontwerpen van een duurzame tuin, het verzorgen groen of het besturen van een gave machine, buiten is het nooit saai!

Bovendien is de groene sector essentieel voor onze toekomst. Je kunt bijdragen aan oplossingen voor klimaatverandering, het verbeteren van de biodiversiteit, en het creëren van een gezonde leefomgeving voor iedereen. Jij kunt degene zijn die een positieve impact maakt op de wereld, gewoon door te doen wat je leuk vindt: buiten werken en zorgen voor de natuur.

Word wie je graag wilt zijn

Wil je graag aan de slag? Ben jij gek van tuinen en buiten zijn? Dan is de opleiding ‘ Medewerker Hovenier’ zeker iets voor jou! Tijdens je opleiding leer je onder begeleiding tuinen aan te leggen en deze te onderhouden. Je bent altijd aan het werk met een aantal collega’s, gebruikmakend van verschillende gereedschappen en machines.
Met dit diploma kun je zelfstandig aan het werk, mogelijk ga je zelfs een team aansturen. Van aanleg tot onderhoud, je bespreekt het met de klant en zorgt voor een prachtig eindresultaat waar je trots op kan zijn! Veelal ga je aan de slag met projecten die toe zijn aan onderhoud. Het mooie aan het werk als hovenier is dat je daadwerkelijk resultaat ziet van het werk dat je uitgevoerd hebt. Bij de afronding van een klus kun je met trots terugkijken op het werk wat je, samen met je collega’s hebt verricht. Daarnaast spreekt de klant ook vaak met waardering over jouw geleverde werk. En dat is eigenlijk waar je het allemaal voor doet; de klant tevreden maken!

Werk je al in de sector van de hoveniers en groenvoorzieners en wil je een diploma halen of wil je je laten omscholen tot hovenier? Dan is de VHG Branche-opleiding van Helix Learning in samenwerking met Scalda Groen College echt iets voor jou!

Meer dan groen

Meer dan groen

Meer dan groen

Meer dan groen

Over Sandee Groen
Wij zijn een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring, waarbij vakkennis en -kunde onze meerwaarde is. Wij realiseren duurzame totaaloplossingen op het gebied van groen(-beheer), terreininrichting en aanleggen van de publieke ruimte. Wij ontzorgen onze klant vanaf het eerste idee tot het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en het beheer.

Je komt ze ook overal tegen….
Onze wortels liggen in Zeeland (Kamperland), maar we zijn actief door heel Nederland. We horen dan ook vaak, “we komen jullie toch ook overal tegen”. Let maar eens op, of je nu over de ring van Amsterdam rijdt, of vakantie viert op Ameland, de kans is groot dat je een Sandee busje tegen komt.

Heb jij een weerwoord?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Doe mee en maak kans op very koele prijzen!

Ontwerp, schets of bouw een maquette van je idealen! Kun je iets bedenken waardoor we minder last krijgen van klimaatverandering in je tuin, wijk, buurt of schoolplein?

Wat is de bedoeling?
Zorg ervoor dat je plan niet onderwater komt te staan. door klimaatsverandering wordt het steeds warmer en langer nat. niet alleen je tuin of schoolplein staat meer onder water, ook je sportveld. oogsten mislukken vaker en ook ons drinkwater wordt beperkt. Heb je de oplossing die duurzaam is?

Doe jij mee met onze tuinontwerp challenge?
We zijn heel benieuwd wat je hebt ontworpen. Via het formulier kun je een foto van jouw plan, ontwerp of maquette aanleveren. Onze groene experts gaan alle plannen bekijken en de allerbeste inzendingen worden beloond met een mooie prijs!

Maak bijvoorbeeld kans op een duurzame oplader!

Het indienen van jouw plan kan tot 15 december!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Hoofdkantoor

Nieuweweg 6
4493 PA Kamperland

Openingstijden

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bellen

Mailen